вверх  обратно

Владимир Конев об игре с "Керавносом": "Постараемся подарить праздник любителям баскетбола"

1.10.2018

Один з лідерів «Черкаських Мавп», форвард Володимир Конєв, розповів про висновки, які в команді зробили після перемог над норвезьким «Конгсбергом», та розказав про підготовку колективу до наступного суперника – віце-чемпіона Кіпру «Керавноса».

У першому кваліфікаційному раунді Кубку ФІБА «Мавпи» двічі переконливо обіграли чемпіона Норвегії – команду «Конгсберг Майнерз». На виїзді черкащани виграли 63:83, вдома були сильнішими – 101:90. У Черкасах Конєв приніс команді 20 очок та став найефективнішим гравцем в її складі

«Ми з командою та з тренером проаналізували гру проти норвежців. Ми дійшли певних висновків. Вийшло результативно зіграти в атаці: і вдома і на виїзді. При цьому ми багато пропустили – це негативний аспект і не дуже хороший момент, який варто виправляти. Були моменти, коли втрачали концентрацію і не грали, так, як можемо», - розповідає гравець «Мавп».

Останній суперник на шляху до групового турніру Кубку ФІБА – віце-чемпіон Кіпру «Керавнос». Першу гру двоматчевої дуелі команди зіграють у Черкасах, вже 3 жовтня.

«Ми отримали відео із грою суперника. Дивимося його, аналізуємо. Розбираємо слабкі та сильні сторони. Зараз можу сказати, що у команді-суперниці багато легіонерів: 7 осіб, з них – 6 американців. Лідери цієї команди грають в передній лінії, це високі гравці», - пояснює Конєв.

Форвард зазначає, що, на його думку, команди мають рівні шанси на прохід в наступний раунд змагань.
«Запрошую всіх на гру в ПС «Будівельник»! Обіцяємо боротися і подарувати свято черкаським вболівальникам і всім любителям баскетболу!»,- наголосив гравець.

Матч проти «Керавноса» розпочнеться о 19.00 цієї середи.

Матч-відповідь на Кіпрі відбудеться через тиждень після цього – 10 жовтня.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.