вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" крупно уступили участнику Единой лиги ВТБ

5.09.2018

У рамках товариського турніру, що відбувається в Литві, «Черкаські Мавпи» поступилися чемпіону Білорусі «Цмокі-Мінск» 77-102.

В другий ігровий день турніру в литовському Невежисі, черкащани грали проти головної команди Білорусі та учасника Єдиної ліги ВТБ.

Першу чверть черкащани програли із різницею в 16 очок, у другій десятихвилинці їм не вдалося покращити результат, і на велику перерву команди пішли за переваги білорусів у +23 очки.

У другій половині зустрічі черкащанам вдалося дещо вирівняти гру. Третя чверть лишилася за «Мавпами», а останній відрізок пройшов за рівної гри, проте в підсумку перемога залишилася за чемпіонами Білорусі.

Зазначимо, що вчора «Мавпи» в третьому овертаймі поступилися півфіналісту минулого чемпіонату Литви «Лієткабелісу» 113-114. До цього черкащани виграли два товариські матчі проти латвійських команд.

5 вересня о 19:00 «Мавпи» зіграють проти господаря турніру литовського «Невежиса».

Уже 20о вересня черкасці стартують у кваліфікації до Кубку Європи FIBA, виїзним матчем проти норвежського “Кьонгсбергу”, вдома «Мавпи» зіграють 26 вересня.

Свій перший домашній матч нового сезону "Черкаські Мавпи" проведуть 23 вересня, гра відбудеться у рамках Суперкубку України, у якій "Черкаські Мавпи" приймуть "Дніпро".

Источник: mavpabasket.com

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.