вверх  обратно

Компания Veneto оплатила страхование Алексея Лэня

31.08.2018

Федерація баскетболу України та НБА дійшли згоди щодо участі центрового Атланти Гокс Олексія Леня в вересневих матчах відбору на чемпіонат світу-2019 – про це повідомлялося раніше.

Сьогодні, 31 серпня, компанія Veneto оплатила страхування українського центрового у розмірі 31 тисячі 408 доларів США.

Відзначаємо, що Лень прибуде у розташування національної команди вчасно - на початок тренувального табору.

Олексій Лень, якого було обрано під 5-м номером драфту-2013, відіграв п’ять сезонів у складі Фінікс Санс, а цього літа підписав 2-річний контракт з клубом Атланта Гокс. У минулому сезоні 25-річний Лень у складі Санс за 20,2 хвилини на майданчику набирав 8,5 очка, робив 7,5 підбирання та 1,2 передачі, а кар’єрні показники українського центрового в НБА складають 7,2 очка, 6,5 підбирання та 1 блок-шот за 19,0 хвилини на паркеті.

Завтра, 1 вересня, вранці буде опубліковано повний склад збірної України з 18 гравців на матчі кваліфікації чемпіонату світу проти Іспанії (14 вересня) та Чорногорії (17 вересня). Нагадаємо, квитки на поєдинок проти титулованої іспанської збірної ви можете придбати за цим посиланням.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.