вверх  обратно

Евгений Мурзин - о приезде игроков НБА в сборную Украины

29.08.2018

Головний тренер збірної України Євген Мурзін зараз перебуває на підготовчих зборах у Івано-Франківську зі своїм клубом "Київ-Баскет" і наприкінці тижня повернеться до Києва, для того щоб розпочати підготовку національної збірної до вересневих матчів зі збірними Іспанії і Чорногорії. У телефонному коментарі у програмі UA:Спорт він сказав наступне:

"Я говорив із Михайлюком 1 на 1 і ми змогли домовитися, що він приїде у національну збірну. На моїй пам’яті усі 4 роки, що я працюю головним тренером велися переговори із Олексієм Ленем і ось після 4 років обставини склалися так, що він приїде у розташування національної команди. Безумовно – це великий крок уперед, але нам буде важко, у нас вперше можуть зіграти 2 гравці НБА, у Іспанії може бути і 7, і 9 представники НБА, я вірю у нашу команду, і вірю у наших гравців".

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.