вверх  обратно

Официально: Лэнь и Михайлюк сыграют за сборную Украины

27.08.2018

Федерація баскетболу України офіційно повідомляє про те, що українські гравці НБА Олексій Лень та Святослав Михайлюк зіграють за національну збірну України в вересневих матчах відбору на чемпіонат світу проти Іспанії (14 вересня) та Чорногорії (17 вересня).

ФБУ та НБА дійшли згоди щодо участі гравців у двох поєдинках кваліфікації світової першості. Протягом останнього періоду вдалося владнати усі формальності. Що важливо, раніше самі баскетболісти чітко підтвердили своє бажання допомогти українській збірній у майбутніх поєдинках, а НБА виставила рахунок на страхування гравців.

Відзначимо, що Михайлюку за поточної ситуації страхування не потрібне, а ось страховий ризик травматичного правого ахілу Олексія Леня оцінюється у 10 мільйонів доларів. Щоб покрити і оплатити страхування, ФБУ треба заплатити 31 тисячу 408 доларів США. Спонсором страхування виступила компанія Veneto, яка оплатить внесок в партнерську страхову компанію НБА.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.