вверх  обратно

Лидер "Говерлы" обнародовал оригинальную фотосессию с собственной свадьбы

23.08.2018

Не так давно капітан БК “Говерла” Андрій Калашніков взяв шлюб із колегою по спортивному напрямку – баскетболісткою Альоною Костюкович.

Пара познайомилася в Івано-Франківську. Декілька років спортсмени зустрічалися, але цього літа вирішили створити сім’ю.

Власне, у весільній фотосесії, яка відбулася на різних локаціях міста, мало місце й найголовніше захоплення Калашнікова та його дружини – баскетбол.

Для втілення задуманого обрали, мабуть, найкращий на сьогодні майданчик Івано-Франківська, розташований в міському парку.

«Це той випадок коли пара відкривається, розповідає чим саме займається, про свої хобі, про свою роботу. Ще на зустрічі, ми вирішили, що фотосесію буде саме на баскетбольному майданчику. На вулиці, в залі чи в друга на дачі, не важливо. Головне, щоб був м’яч і кільце. Два професійних баскетболісти. Було цікаво, що ж в нас вийде, адже в платті і костюмі грати баскетбол не так то і просто», – розповів про свою роботу фотограф Назар Лунів.

 

 

Источник: westnews.com.ua/

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.