вверх  обратно

БК "Калуш" получил крупную финансовую поддержку от мэрии

27.07.2018

26 липня Калуська міська рада розглянула і підтримала проект рішення про збільшення фінансової підтримки громадських спортивних організацій у поточному році.

Згідно з останнім рішення міської ради, баскетбольному клубу «Калуш» додали 150 тис. гривень, загалом на цей рік фінансова підтримка клубу з міського бюджету складе 350 тис. гривень, інформують "Вікна".

Міський голова Ігор Матвійчук підтримав баскетбольну команду:

"Всі пам’ятають виступи нашої баскетбольної команди. Житомир приїжджав, який ми перемогли. Програли Миколаєву, бо ряд гравців мали травми. Але баскетбол викликає великий резонанс у місті. Нагадаю, наша команда грає у першій лізі чемпіонату України".

Депутат міської ради, Олег Нижник також став на бік баскетбольного клубу і повідомив, що торік його керівник, майстер спорту Олег Пелех відвідав усі школи, презентуючи свій вид спорту та заохочував дітей займатися баскетболом. А щодо звітності, то спортивні організації звітують щороку. За словами заступника міського голови Любові Максимович, баскетбольний клуб «Калуш» звітував на координаційній раді з питань спорту та систематично подає звіти управлінню молоді і спорту.

БК "Калуш" з власної ініціативи і без підтримки міського бюджету організував баскетбольну секцію. Заняття з дітьми, за винятком канікул, відбуваються щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці в ФСК "Нафтохімік" (вул. Пушкіна, позаду інженерного корпусу).

Источник: vikna.if.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.