вверх  обратно

Валентин Воронин: "Новые легионеры играть еще не готовы"

17.12.2011

Проти одеських «акул» львівські «політехи» підійшли зі серйозними кадровими змінами. Замість Ведрана Моровіча та Джорджа Одуфуви до колективу Валентина Вороніна приєдналися новачки: боснієць Бозо Дюрасович та американець Майк Вільямз. Про підготовку до матчу проти одеського матчу розповідає наставник «Політехніки-Галичини» Валентин Воронін:

– Боснієць прибув до Одеси і провів лише одне тренування. Його участь в матчі під великим знаком запитання. Ще більші сумніви викликає участь у протистоянні з БК «Одеса» американця Майка Вільямза (187см, 15,4 очка, 3,8 передачі у середньому за команду університету Західної Кароліни NCAA). Він тільки-но прибув в Одесу (розмова відбувалася увечері 15 грудня). Я ще не бачив його у ділі. На відео він справив непогане враження. У нього хороша швидкість, він не перетримує м’яч, більше працює на команду. Однак, ще раз повторюю – їхня участь у протистоянні з БК «Одеса» під питанням.

– Яка ситуація із Ярославом Зубрицьким – він уже відновився?

– Ярік провів кілька тренувань з командою, однак ще не встиг поновити ігровий досвід. На нього розраховую, проте достеменно відповісти чи зможе він зіграти завтра не можу. Окрім Зубрицького у нас ще є деякі проблеми. Дмитро Ходов нещодавно зазнав невеликого ушкодження. Сподіваюся, він зможе зіграти проти «акул».

– Відсутність основних гравців змусить випускати молодь?

– Це – не обов’язково. Я буду приймати рішення у ході матчу. Тоді й побачимо. Наше турнірне становище вимагає скрупульозного підходу до кожного протистояння.

politehgalychyna.com.ua
Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.