вверх  обратно

Состав "Политехники" пополнили Майк Вильямз и Бозо Дюрасович

16.12.2011

У складі львівської команди відбулися чималі зміни. За спільною згодою сторін були розірвані контракти із хорватом Ведраном Моровічем та американцем Джорджем Одуфувою.

Львівська «Політехніка-Галичина» відкликала заявки хорватського захисника Ведрана Моровіча та американського форварда Джорджа Одуфуви, замінивши останнього на боснійського нападника Бозо Дюрасовича (3-4 номер, 1987р.н., 200 см).

Ведран Морович провів за «Галичину» 16 матчів. Він набирав 11,6 очка та 4.4 результативні передачі в середньому за матч.

Джордж Одуфува вдягав форму «Політехніки» 15 разів, відзначаючись 8.5 очками та 8 підбираннями за матч.

Натомість на позицію розігручого запрошений американець Майк Вільямз (зріст 189 см), який на правах «трай-аута» долучився до складу «політехів». Вільямз до тепер захищав кольори університетської команди Західної Кароліни. Детальніша інформація про гравця дещо пізніше.

politehgalychyna.com.ua

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.