вверх  обратно

На День молодежи в Ривному прошел семейный баскетбольный турнир

26.06.2018

Все більшої популярності у Рівному набирає “сімейний баскетбол”. Вже вдруге у місті відбувся Турнір з баскетболу 3х3 серед сімейних команд. Цього разу, його присвятили Дню молоді. А баталії відбувалися прямісінько в центрі міста на Майдані Незалежності.

До участі в змаганнях допускалися усі бажаючі сім’ї, головна умова – це присутність в складі хоча б одної неповнолітньої дитини. Таких дружніх родин, які люблять весело та з користю проводити час разом, і не соромляться і себе показати, і інших подивитись назбиралося рівно десять, що майже вдвічі більше ніж на першому аналогічному турнірі.

В результаті кількагодинних баталій, бронзові медалі дісталися сім’ї Черненкових, які в грі за третє місце обіграли Меленюків.

У вирішальному двобої за золото, сім’ї Максимчуків було дуже важко щось протиставити Герасимчукам, на чолі з лідером БК “Рівне” Віктором та завжди чарівною та спортивною його дружиною Ольгою за підтримки маленьких Поліни та Романа. Крім того, в цей день сім’я баскетболіста святкувала тринадцяту річницю свого одруження, з чим, до речі, ми їх щиро вітаємо і бажаємо довгих років щасливого сімейного життя. Тож, в такий день, на медалі нижчої проби ніж золоті, родина Герасимчуків навіть не збиралася розраховувати. Як підсумок, до привітань з особистим святом, Віктора, Ольгу, Поліну та Романа Герасимчуків ще й вітали з перемогою в Турнірі з баскетболу 3х3 серед сімейних команд – перше місце залишилось за ними.



Усі учасники змагань отримали грамоти, медалі, цінні призи та подарунки від організаторів – Баскетбольного клубу Рівне, Управління у справах сім‘і молоді та спорту Виконавчого комітету міської ради та Комунального закладу “Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської міської ради та FCA Ukraine.

Організатори змагань обіцяють, що такі турніри проводитимуться і в майбутньому, стануть традиційними, і цілком можливо, що зовсім скоро в Рівному буде започатковано першу в Світі лігу з баскетболу 3 на 3 серед сімейних команд.

Источник: БК Ривне

Добавил: Ruslan1996
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.