вверх  обратно

Олег Юшкин: "Сборная Украины настроена на выход из группы"

9.06.2018

У неділю збірній України належить зіграти ще 2 поєдинки на Кубку світу з баскетболу 3х3. Ключовою має вийти зустріч зі збірною Хорватії, яка після першого ігрового дня очолила групу D.

Oлег Юшкiн, головний тренер збірної України з баскетболу 3х3

«Сьогодні відео збірної Хорватії ми вивчали дуже детально. Це досвідчена команда, яка грає від кидка. У матчах проти Нігерійців і йорданців вони закинули 9 і 7 дальніх відповідно. Якщо у них летітиме то грати буде дуже важко. Дивилися ми їхні виступи і на Moscow open перед самим стартом ЧС-2019, це дуже досвідчений колектив, який сформувався років 6 тому i багато їздив різними міжнародними турнірами».

«Так у Латвії теж летіло, ми бачили дуже багато їхніх матчів і можливо ця гра була однією з найкращих для них у поточному році, але і нам треба грати так, щоб крім того що у них залітає усе, не давати жодних шансів. Ми розбирали помилки, пару разів не встигли зі змінами, пару разів не поставили спину, цього завтра необхідно уникнути».

«Переліт дався взнаки, але схоже що найважчий день мав бути саме сьогодні, це для команд нашої групи вихідний, тому сподіваюся, ми уже будемо вирівнюватися із командами, які прилетіли у цей часовий пояс ще 2 тижні тому, багато збірних зіграли перед Чемпіонатом турнір у Монголії і одразу перелетіли на Філіппіни».

«Сьогодні ми теж провели тренування, займалися не тільки відео, а й у тренажерній залі. У Максима Закурдаєва відчувається дискомфорт у нозі, але лікар постійно із ним працює, зараз це не має бути перешкодою для гри. Олександру Кольченку часу на адаптацію у команді було не багато, але він, прекрасно знайомий із хлопцями, у нього багатий досвід, він боєць, тому я бачу, як він допомагає команді».

«Нам обов’язково треба перемагати у хорватів для того щоб вийти з групи, хоча власне сама перемога не гарантує нам виходу до плей-оф, дуже багато буде залежати від зустрічі Латвія – Хорватія, але що зроби,ш це календар і ми граємо відповідно до офіційного календаря. Ми усі налаштовані на вихід до плей-офф, повертатися передчасно ніхто не хоче, будемо битися, щоб залишитися до матчів 12 червня. Тут робити особливо нічого, йдуть дощі, тому вся увага тільки до баскетболу».

«Ще ми дуже хотіли подякувати усім хто за нас вболіває, адже ми тут цю підтримку відчуваємо, відчуваємо, який інтерес до цього чемпіонату. Дуже приємно, що усі цікавляться нашими результатами. Так що усім привіт і велика подяка від нас!»

 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.