вверх  обратно

Дмитрий Ходов: "Наш баскетбол ничем не хуже зарубежного"

14.12.2011

Один із найрезультативніших у складі львівської команди в попередньому матчі проти «Будівельника» Дмитро Ходов розповів прес-службі «Політехніки-Галичини» про проблеми поразок та шляхи їх вирішення.

– У попередньому матчі проти «Будівельника» ти став найрезультативнішим у складі «Політехніки-Галичини» – це наслідок того, що ти більше провів часу на майданчику?
– Мені навіть важко відповісти. Можливо, навіть завдяки більшому ігровому часу. Проте, в матчі проти «гладіаторів» у мене йшла гра. Забив спочатку важкі м’ячі, потім з’явилася упевненість і почав грати у своє задоволення. Матч почав для мене складатися простіше. Я намагався працювати по-максимуму.

– У попередньому матчі «політехам» не вистачило швидкості…

– Не розумію, що трапилося. Нам дещо не вистачило дисципліни. Варто було більше використовувати командну гру. Не надто вдало зіграли зі «заслонами», жорсткіше діяти в захисті, впевненіше атакувати. Наша команда не така вже й сильна в індивідуальному плані, є сильніші виконавці в Суперлізі, тому необхідно нам потрібно грати більш колективніше. Не варто боятися – йти під щит і намагатися забити. Ризикувати.

– Цього літа ти зіграв за студентську збірну України – який досвід перейняв під час виступів у Китаї?

– Я побачив, як грають інші гравці. Отримав чималий досвід. Зрозумів, що український баскетбол нічим не гірший, ніж закордонний. Ми можемо боротися з представниками світового баскетболу на рівні.

– Ти у Львові вже другий сезон, які враження про місто?

– Я бував у Львові багато разів ще до підписання контракту. Мені це місто дуже подобається, воно дуже своєрідне. Така старовинна архітектура мало де зустрічається. Я встиг побувати у багатьох визначних місцях Львова. Шкода, що мало часу для прогулянок по місту. Загалом, моє хобі – це риболовля. Якщо випадає вільна хвилина – обов’язково посиджу на природі з вудочкою, люблю посидіти і подивитися на гладь води, поспостерігати за поплавком і відпочити душею. Це найкращий відпочинок, з яким не можуть зрівнятися жодні прогулянки по місті.

politehgalychyna.com.ua/posts/view/2277
Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.