вверх  обратно

ФИБА обнародовала главные требования к украинским клубам, которые претендуют на еврокубки

17.05.2018

Україна у новому єврокубковому сезоні 2018-2019 може отримати три місця. Про це FIBA повідомила Федерацію баскетболу України. Так чемпіону України запропоновано зіграти у кваліфікаційному етапі до Ліги чемпіонів. Ще два клуби від України можуть подати заявку на участь у Кубку Європи ФІБА (без урахування клубу, який може опуститися у цей турнір з кваліфікації ЛЧ). Подати заявку на участь у Кубку Європи ФІБА можуть клуби, які посіли місце не нижче п’ятого у чемпіонаті України (Суперліга Парі-Матч).

Водночас FIBA зменшила вимоги для місткості арен для участі у Кубку Європи. Так мінімальна кількість глядацьких місць складає 1500, також значиться у листі, що винятків, як то було минулоріч, цього сезону не буде. Ця вимога може бути змінена до 2 000 місць починаючи з сезону 2020-2021. Задля участі у Лізі чемпіонів FIBA мінімальна кількість глядацьких місць у залі складає 3000.

Нагадаємо, що у минулому сезоні Україну у Єврокубках представляли три клуби – “Будівельник”, “Дніпро” та “Хімік”.

Источник: fbu.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.