вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

12.12.2011

Протягом тижня відбулося дев’ять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Деніел Юінг («Азовмаш») – 22 очка + 5 підбирань + 5 передач + 2 перехоплення = 30.5 РЕ*.
 
Ріккі Мінард («Азовмаш») – 23.5 очка + 6.5 підбирання + 3 перехоплення + 2.5 передачі = 26.5 РЕ*.
 
Чудова гра Деніела Юінга та Ріккі Мінарда стала запорукою успіху «Азовмашу» в матчах із «ДніпроАЗОТом» і «Києвом». Причому, якщо для Мінарда найкращою в сезоні стала гра із дніпродзержинцями (за її підсумками він відзначився 28 балами РЕ), то Юінг свій найкращий поєдинок провів проти «Києва», ставши автором 21 очка, 8 передач і 5 підбирань, що дозволило йому здобути рекордні 34 бали рейтингу ефективності. Втім, у грі з «ДніпроАЗОТом» плеймейкер маріупольців відзначився ще одним особистим рекордом, реалізувавши 5/6 триочкових кидків.
 
Форварди
 
Джеремі Шаппел («Ферро-ЗНТУ») – 30 очок + 9 підбирань + 6 перехоплень + 1 передача = 39 РЕ.
 
У своїй найкращій грі в сезоні Джеремі Шаппел встановив другий показник Суперліги за кількістю балів рейтингу ефективності, здобутих в одній грі. «Двожильний», як його назвав Кирило Большаков, баскетболіст не лише виконав величезний обсяг роботи в захисті, а й у потрібні моменти опинявся на вістрі атаки, реалізувавши в підсумку 12/15 двоочкових кидків і повторивши досягнення плеймейкера «ОДЕСИ» Віллі Діна.
 
Чарльз Томас («Дніпро») – 20 очок + 12 підбирань + 2 передачі = 22 РЕ.
 
Третій у сезоні дабл-дабл Чарльза Томаса, який повторив власний рекорд за зібраними відскоками в одній грі, допоміг «Дніпру» переломити хід зустрічі, що складалася на користь «Миколаєва», та здобути одинадцяту в сезоні перемогу.
 
Центровий
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 18 очок + 11 підбирань + 4 передачі + 2 перехоплення + 1 блок-шот = 31 РЕ.
 
У дербі з «Хіміком» центровий «ОДЕСИ» оформив десятий дабл-дабл у нинішньому сезоні, а також уп’яте досягнув позначки в 30 балів рейтингу ефективності, що дозволило йому ще більше зміцнити своє лідерство серед найкращих ребаундерів і найкорисніших гравців Суперліги.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Ростислав Кривич («ОДЕСА») – 21 очко + 4 перехоплення + 2 підбирання + 1 передача = 20 РЕ.
Майкл Лі («Донецьк») – 23 очка + 6 підбирань + 3 перехоплення + 2 передачі = 23 РЕ.
Брайан Девіс («Кривбасбаскет») – 23 очка + 11 підбирань + 3 перехоплення + 2 блок-шоти + 1 передача = 26 РЕ.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.