вверх  обратно

В Самборе состоялся турнир памяти известного баскетболиста

10.05.2018

У спортивному залі Самбірської ДЮСШ відбувся турнір з баскетболу, присвячений пам’яті Володимира Яцковського.

Володимир Богданович Яцковський був відомим баскетболістом, який у свій час грав за збірну України. Все своє життя присвятив розвитку спорту, своїм прикладом залучав молодь до здорового способу життя, повідомляє прес-служба ЛОДА.

З привітальним словом до учасників змагань звернувся міський голова Юрій Гамар та заступник міського голови Святослав Ухач.

В змаганнях серед дівчат (2003-2005 р.н.) взяли участь три команди: Червоноградської, Яворівської та Самбірської ДЮСШ. Перше місце здобула команда Червонограда, друге – Самбора, третє – Яворова.

Юнаки-баскетболісти змагалися у віковій групі 2005 рік народження та молодші. Кращих з поміж себе визначали команди Дрогобицької, Мостиської та Перемишлянської ДЮСШ. У цікавій спортивній боротьбі самбірчани вибороли перше місце, друге здобула команда Дрогобича, третє – Мостиська.

Источник: sport-oda.lviv.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.