вверх  обратно

БК "Калуш" сыграет на чемпионате Европы среди ветеранов

8.05.2018

Великий баскетбол після 15-річної перерви у Калуші не лише відродився, але й змусив говорити про БК "Калуш" на найвищому рівні спортивного життя держави.

Проведений сезон підсумовує тренер БК «Калуш», майстер спорту Олег Пелех: "Команда молода і це пояснює її деяку ігрову нестабільність. Були матчі просто неперевершені, але були і відверто невдалі, були злети і падіння. Але саме завдяки цьому і формується команда, вона міцніє, згуртовується і росте у майстерності. Саме це і було основним завданням чемпіонату, і ми з ним впоралися".

Олег Пелех наголошує, що команда майже на 100% складається з калушан і висловлює вдячність глядачам: "Другим позитивним моментом є те, що наша команда майже на всі сто відсотків складена з калушан. За винятком трьох гравців – братів Дениса і Максима Тютюнників та Віталія Шумейка, який долучився до гри в останніх матчах чвертьфіналу плей-офф. Ще раз повторюся – команда наша молода. Середній вік гравців складає всього 23-24 роки. Наймолодшому Назару Іванишину – 16 років, найстаршому Валерію Сажієнку – 40 років. Основна п’ятірка – це хлопці віком 20-24 роки. Так що у нас основні перемоги ще попереду. Потенціал є, є на кого рівнятися і до чого прагнути. Але найосновніше – це палка підтримка уболівальницької громади і фінансова допомога міської влади, за що команда їм надзвичайно вдячна".

Із закінченням чемпіонату першої ліги України у цьому сезоні баскетбол для калушан ще не закінчився. БК «Калуш» продовжує боротьбу за першість відкритого чемпіонату міста Івано-Франківська, увійшовши у чвертьфінал. Так що перспектива отримати медалі у калуських баскетболістів ще є. Окрім цього, баскетбольний клуб «Калуш» візьме участь у чемпіонаті Європи серед ветеранів спорту, який пройде цьогоріч у червні в Хорватії.

Источник: vikna.if.ua

Добавил: Ruslan1996
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.