вверх  обратно

Определились победители сезона Lavina Суперлиги 3х3

7.05.2018

У Києві зіграно матчі фінального етапу сезону Lavina Суперліги 3х3. Змагалися найсильніші чоловічі та жіночі команди. Зокрема виступали переможці та призери попередніх етапів, які раніше відбулися у Черкасах, Одесі та Києві.

У чоловіків чемпіоном стала команда UkrDealing, яка у фіналі впевнено переграла Миколаїв – 21:8. Бронзу в запеклій боротьбі проти БІПА-Одеси виборола команда Запоріжжя-ZOG.

MVP у чоловіків став Олександр Руденко з команди UkrDealing. Конкурс «триочкових» виграв Денис Іванов з Миколаєва. Іванов допоміг віграти своєму клубу і найвидовищніший матч фінальної частини сезону. Він відбувся в 1/2 фіналу між двома представниками Суперліги. "Миколаїв", програючи по ходу матчу "БІПІ-Одеса" 3:8, зумів виграти матч - 15:13. При чому, у заключному відрізку матчу миколаївці реалізували п'ять дальніх атак (!) три з них на рахунку Іванова.

У фіналі серед жіночих команд перший склад Київ-Баскета переграв принципових суперниць з Івано-Франківської області – 22:15. Третє місце виборола друга команда Київ-Баскета. 

У жінок MVP стала Ганна Ольховик з першої команди Київ-Баскета. Конкурс «триочокових» також вона виграла. 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.