вверх  обратно

История скандального Ламара Одома

5.05.2018

Люди дуже люблять осуджувати інших. Особливо,якщо ти кумир, знаменитість, тоді ти можеш бути улюбленцем мільйонів, а якщо ж схибиш, то тебе вмить облиють брудом та присудять усі сім смертних гріхів.



Під роздачу потрапив минулий баскетболіст Lakers Одом Ламар. Та, мало хто, насправді знав всю його історію життя. Людям легше було звинуватити його у наркозалежності, зрадах та охрестити скаженим гульвісою, аніж насправді розібратися у чому справа.



Лейтенант Коломбо казав: “Щоб дізнатися, яка людина зараз та зрозуміти її, треба знати її минуле”. Певно, він мав рацію.

Отже, перш ніж робити Ламара винуватим, треба знати, що у віці 12 років він втратив матір, батько теж помер від наркозалежності. Одом родом з бідного кварталу у Нью-Йорку, його виховувала бабуся.



Єдиною відрадою для малого хлопця був баскетбол. Він дуже довго йшов до своєї мети, і таки досягнув місця у відомій баскетбольній команді. Мав відносини із Лізою Моралес, вона народила йому трьох дітей. Згодом, сталося нещастя, Ламар втратив сина, за якісь години, хлопця раптово вбила якась незрозуміла хвороба.

Після такого удару, пара не змогла оклигати і їх відносини було зруйновано. Пізніше Одом одружився із Хлоєю Кардашьян. Та, й там не все було гаразд, бо п’яного, майже помираючого від передозування, баскетболіста знайшли, без тями, у борделі.

Хлоя довго давала йому “другий шанс”, три роки, якщо точніше. Але всьому настає кінець. Незважаючи на такий послужний список, найближчі до Одома люди, кажуть, що він неймовірно добрий, і багато хто користується тим, що він має добре серце.

Источник: voiceshowbiz.com

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.