вверх  обратно

Денис Журавлев: "Нам не хватило сил на плей-офф"

1.05.2018

Пропонуємо коментарі гравців та тренерів після вирішального матчу.

Олександр Кольченко, капітан Черкаських Мавп:
- Зараз не буду аналізувати матч, лише поділюся враженнями. Дуже радий, що здобув чемпіонський титул разом з Черкаськими Мавпами. Це місто заслужило на це визнання. Тут справді дуже підтримують баскетбол. То ж вітаю всіх причетних з історичною перемогою. Ми дуже довго йшли до цього. На початку сезону було багато різних розмов, щодо того, чи правильно ми все робимо. Ми довго розкачувалися, та під кінець згуртувалися як команда. 

Олександр Кобець, найрезультативніший гравець в історії Черкаських Мавп:
- Початок сезону видався для нас не дуже вдалим. Ми не дійшли до Фіналу чотирьох Кубка України. Та це лише додало нам спортивної злості на заключну частину чемпіонату. Ми ще більше працювали. Це дозволило нам набирати обертів. Вітаю усіх з цим значним успіхом. Клуб йшов до цієї перемоги 13 років.

Максим Міхельсон, тренер Черкаських Мавп:
- Дуже дякую нашим фанатам за шалену підтримку. Мені й кількох годин не вистачить, аби висловити, наскільки ми вдячні їм. Сьогодні в залі було просто пекло і ми ніяк не могли програти. Також дуже вдячний людині, яка створила цей клуб – Михайлу Бродському. Ми дуже хотіли виграти це золото і для нього також, за довгі роки любові та вірності баскетболу. Дуже вдячний гравцям. Довелосядокласти зусиль, аби кожен повірив у себе, у свої сили та здатність досягти такої вершини. Ми довго запрягали, та кінець-кінцем досягли мети. Вдячний Дніпру за чудову серію. Хтось скаже через 3:0, що було легко. Але ж ні. З цією командою зовсім не було легко. Шкода, що супернику не могли допомогти Мішула та належним чином Загреба. Впевнений, було б ще цікавіше. Все ж сезон видався дуже яскравим. Шкода, що він закінчився. Шкода прощатися з хлопцями, вже починаю сумувати за наступним сезоном

Олександр Сизов, гравець Дніпра:
- У першій чверті ми провалили захист, не все виходило в атаці. Потім відіграли 5 очок, та наздогнати вже не змогли.

Денис Журавльов, тренер Дніпра:
- Сьогоднішній поєдинок видався схожим на попередні. Ми всіма силами намагалися зупинити суперника. Вони реалізовували досить складні м’ячі, за рахунок чого й набирали. Ми передбачали певний спад, оскільки фізично підсіли наприкінці плей-оф. Нам уже не вистачало сил, грали не на звичних для себе швидкостях. Ще до фінальної серії хлопці віддали всі сили. Можливо, ми могли б трохи приберегти сили в Кубку, а головну ставку зробити на плей-оф. Та ми раніше вирішили боротися за перемогу в кожному матчі. То ж на фініш сезону максимального зосередження сил не вистачило. Однак я дякую хлопцям за сезон. Вони чудово його провели, диктували свої умови продовж більшого часу. 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.