вверх  обратно

Денис Журавлев: "Днепр" уступил из-за атаки, а не из-за защиты"

24.04.2018

Дніпро поступився вдома Черкаським Мавпам у стартовому поєдинку фінальної серії чемпіонату України в Суперлізі Парі-Матч. Про причини невдачі розповів тренер господарів Денис Журавльов та гравець команди Дмитро Глєбов.

- На мою думку, це перший матч у сезоні, в якому ми поступилися не через захист, а через напад. 76 очок – ніби й не мало. Та ми знаємо, що команда Черкас любить атакувати. Це непоганий показник. Ми особливо легких очок не давали супернику забивати. Що було поганим цього разу – це рух м’яча в атаці. Часом ми проводили такі атаки, яких раніше ніколи не робили і не хочемо більше робити. Зрозуміло, що хлопці втомилися й не вистачає сил. Але потрібно змушувати себе боротися. Тоді й буде результат. Ми сьогодні стояли, хотіли грати один в один, що для нас не характерно, - зазначив Журавльов.

- Важкий поєдинок. Поступилися в один бал. Але програли не з останнім кидком, а раніше. Ми припустилися помилок, які довели до такого підсумку. Ми поступалися під час гри в 10 очок та робили неправильні кроки. Рахунок у серії став 0:1. Вважаю, попереду ще цікаві матчі. Проаналізуємо гру, розберемо помилки та будемо намагатися досягти максимального результату, - пообіцяв Глєбов.

Напружений поєдинок у Дніпрі прокоментували тренер Мавп Максим Міхельсон та гравець команди Олександр Кобець.

- Вітаю всіх з першою перемогою в серії. Попереду чекає ще довга боротьба. Я в цьому зовсім не сумніваюся. Звітна гра показала, що ніхто не збирається поступатися. Гра дійсно була дуже нервовою. Суперники не справилися з емоціями. Нам пощастило, що ігровий час вичерпався за переваги нашої команди. Завдання мінімум на виїзд ми виконали, - сказав Міхельсон.

- Вітаю наших вболівальників з перемогою. Ми зробили дуже важливий крок. Якщо до матчу Дніпро мало перевагу свого майданчика, то зараз ми повернули серію на свою користь. Що стосується гри, то вона була дуже нервовою. На початку ми дозволили супернику реалізувати легкі кидки, вони відчули впевненість. Та нам вдалося переломити хід. Думаю, для глядачів матч видався надзвичайно цікавим, - вважає Кобець.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.