вверх  обратно

Лидер МБК "Николаев" дисквалифицирован

11.04.2018

У першому поєдинку півфінального протистояння між Черкаськими Мавпами і МБК Миколаїв гравець МБК Миколаїв Олександр Кушніров після отримання п’ятого персонального фолу повівся агресивно і відштовхнув гравця команди суперника Дмитра Липовцева, після чого отримав ще й дискваліфікуючий фол.

Згідно з «Правилами проведення XХVІІ Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд», ст. 49, п. 49.1, за фол з дискваліфікацією D гравець команди гостей Олександр Кушніров автоматично отримав дискваліфікацію на 2 наступні гри (12 квітня «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ» - МБК «МИКОЛАЇВ» і 15 квітня МБК «МИКОЛАЇВ» - «ЧЕРКАСЬКІ МАВПИ»). Враховуючи те що у першій грі черкасці здобули перемогу 91:78 є вірогідність того, що Кушніров не зможе допомогти своїй команді у півфінальному протистоянні, адже серія триває до трьох перемог однієї із команд.

Нагадаємо, що Олександр Кушніров є лідером МБК Миколаїв за кількістю очок (14,2) і підбирань (7,5). У першійг грі серії Кушніров встиг відзначитися дабл-даблом 14 очок і 11 підбирань.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.