вверх  обратно

В Полтаве впервые провели чемпионат Украины среди ветеранов

3.04.2018

Чемпіонат України з баскетболу серед ветеранів вперше провели у Полтаві. Спортивний захід відбувся за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації у спортивному залі факультету фізичного виховання Полтавського національного університету ім. Короленка.

Змагатися за перемогу приїхали 8 чоловічих та 4 жіночі команди. На відкриття з вітальним словом завітали заступник голови Полтавської ОДА Микола Білокінь, начальник Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький та президент Всеукраїнської спілки ветеранів баскетболу Володимир Карпухін.

Зауважимо, що Полтавщина відкрила світу не одного успішного баскетболіста: чемпіона СРСР Сергія Орєхова, чемпіона та володаря Кубку України Артема Буцького, майстра спорту міжнародного класу Віктора Кобзистого, члена збірної команди України Ю-18 і кандидата на молодіжні Олімпійські Ігри у Буенос-Айресі Ігоря Сергєєва та багатьох інших.

Зараз Полтавщина представлена майже в усіх чемпіонатах України. Команди "Полтава" та "Кремінь" у вищій лізі, 14 дитячих команд представляють наш край у змаганнях юнацької баскетбольної ліги.

Зі свого боку, для стабільного розвитку баскетболу на Полтавщині обласна влада приділяє увагу розбудові інфраструктури. У цьому році на базі Полтавського національного педуніверситету побудують повноцінний баскетбольний майданчик на свіжому повітрі.

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.