вверх  обратно

Участие Тимерманиса и Плейстеда в игре с "Донецком" под вопросом

8.12.2011

За два дні до Черкас приїде віце-чемпіон Суперліги – БК «Донецьк». Одного з лідерів чемпіонату «Черкаські Мавпи» можуть прийняти в ослабленому складі. Та під питанням участь в цій грі Іварса Тімерманіса та Трента Плейстеда. В останньому матчі проти «Політехніки-Галичини» латвієць травмував спину.
За словами лікаря команди – Віктора Козирєва, розтягнення м’язів спини, скоріш за все, не дасть можливості зіграти Іварсу в суботу. У Плейстеда ушкодження значно легше. Розтягнення зв'язок гомілкостопа, яке завадило йому взяти участь в останньому матчі, фактично заліковано. Але поки що американець не тренується в основній групі. Так само вчора не тренувався Вілл Соломон та Мільян Пуповіч, перший все ще не залікував травму ноги, а другого турбує плече. Попри те, що в лазареті опинилося відразу четверо легіонерів, головний тренер команди Володимир Холопов говорить, що на більшість з них в найближчій грі команда розраховує.

mavpabasket.com
Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.