вверх  обратно

На Полтавщине провели баскетбольный фестиваль

31.03.2018

Двадцять шість років поспіль проводиться баскетбольний фестиваль „Оранжевий м’яч – 2018“. Цьогоріч він зібрав близько двохсот учасників.

На першому етапі фестивалю, у конкурсі з елементів техніки гри в баскетбол, змагалися наймолодші учасники, учні 4-х та 5-х класів закладів освіти. На другому та третьому етапі юнаки й дівчата 7-х та 8-х класів розіграли першість у баскетбольному турнірі. Переможцями всіх трьох етапів стала команда Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4, що і забезпечило їм перемогу у загальному командному заліку. Друге та третє місце відповідно посіли Пирятинський ліцей та учні Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6. Завершився фестиваль турніром чотирьох чоловічих команд міста. У результаті гострої, безкомпромісної боротьби перше місце посіла команда „Піца Хатта“, срібними призерами стала команда із села Калинів Міст, а юнаки ДЮСШ замкнули трійку призерів турніру.

У квітні місяці на баскетболістів чекають нові випробування – фінальні змагання Чемпіонату області юнаків та дівчат 2003-2004 років народження та тур Чемпіонату області серед чоловічих команд.







Источник: pyriatyn.org.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.