вверх  обратно

Джордж Одуфува остается игроком "Политехники-Галычины"

7.12.2011

Американський форвард «політехів» перебуває на контракті з БК «Політехніка-Галичина». Інформація у деяких ЗМІ про розрив домовленостей з клубом не є достовірною.

«Джордж доволі непогано виступає за нашу команду. У середньому він набирав майже по 9 очок та робив по 8,1 підбирання. Він у розташуванні команди. Такі чутки могли з’явитися після того, як ми почали роботу з пошуку ще одного високого гравця. Проте, це ще ні про що свідчить – Джордж продовжує тренуватися з командою, можете самі в цьому пересвідчитися, – розповідає генеральний директор львівського клубу Кирило Погостинський. – Також ми продовжили контракт із Владаном Вукосавлєвічем. У грі сербського центрового очевидний прогрес. Він непогано діє і під щитом, і намагається результативно завершувати атаки своєї команди. Усі його старання були помічені й ми прийняли рішення підписати контракт із ним до завершення сезону».

На запитання щодо долі росіянина Алєксандра Мілосєрдова, Кирило Борисович відповів: «Мілосєрдов перебуває у нас на правах «трай-аута». Цей термін збігає 29 грудня. Тоді вже буде прийняте рішення щодо його подальшої долі в «Політехніці-Галичині». Наразі важко відповісти чи буде він у команді».

politehgalychyna.com.ua/

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.