вверх  обратно

"Говерла" - "Роанн" (после матча)

7.12.2011

Євгеній Мурзін, головний тренер "Говерли":
Дві різні половини матчу. Ми повністю програли гру «великих». 27 з 40 очок забили центрові суперника. У другій половині матчу. Програли також боротьбу «один в один». І вже традиційний наш недолік – погана реалізація штрафних – промазали аж 14 разів.

Брайан Грін, гравець "Говерли":

- Це була тяжка гра. У першій половині гри ми були дійсно агресивними – і в нападі і в захисті. Не знаю чому, але потім ми зупинилися. Про це свідчить навіть мала кількість фолів з нашого боку – ми не достатньо викладалися на майданчику. Але мали б.

Лука Павічевіч, головний тренер "Роанну":

- Ми знали, що ця гра не буде особливо важливою для домашньої команди. Але вона була дуже важливою для нас. Наша перемога гарантує нам вихід в наступний етап змагань. Ми гірше грали у першій половині гри – далася взнаки тривалий переїзд. А «Говерла» виглядала більш свіжішою. У нас не було швидкості і агресивності. Але я вдячний своїм гравцям, що у третій і четвертій чверті ми почали краще захищатися і більш креативно грати у нападі.

Мулукау Діабате, гравець "Роанну":

- Ми раді, що перемогли. Ми не були дуже активними у першій половині гри. Але у третій чверті почали більше грати на «великих». Це дало свій результат, і пара Нсонву – Пеидж зробила результат гри.

bcgoverla.if.ua

Добавил: dinero
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.