вверх  обратно

Баскетболисты в Первой лиге Украины напали на судью во время матча

19.03.2018

Повторний матч між БК "Калуш-ПНУ" та БК "Ужгород-УжНУ" не був дограний до кінця через неспортивну поведінку гостей із Закарпаття.

За рахунку 53:45 гравці "Ужгорода" Андрій Романиця та Олександр Зубковський настільки були не згодні з рішенням арбітра Романа Шуляка, що атакували останнього. Отримавши по технічному фолу, обоє відправились достроково відпочивати у роздягальню. Після цього неприємного епізоду баскетболу на майданчику було мало, а гості з Закарпаття робили все, щоб скоріше закінчити звітний поєдинок. Як наслідок, у четвертій чверті за 7:18 до фінальної сирени Василь Товтин отримав п'ятий персональний фол та залишив свою команду удвох (!). За регламентом, на майданчику повинно знаходитись більше двох гравців, тож матч був достроково завершений за рахунку 80:53 на користь "Калуша".

Источник: sport.if.ua

Добавил: Boyqo
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.