вверх  обратно

МБК "Николаев" - "Ферро-ЗНТУ" (после матча)

17.01.2011

Юріс Умбрашко, гравець МБК «Миколаїв»:

Я хотів грати, тренер «Миколаєва» почав спілкуватися зі мною, і ми швидко вирішили питання про мій перехід до команди. Я завжди вважав Миколаїв позитивним містом: вболівальники, баскетбольна атмосфера. Тут усе набагато глибше у плані баскетболу. Мені ще треба звикнути до партнерів, відчути відповідальність за свої дії, контакт із іншими гравцями. Чого не вистачило? Не прислухалися до тренера, в деяких моментах не сповільнили гру, хотіли швидко виграти, треба розумніше було відіграти.

Валентин Берестнєв, головний тренер МБК «Миколаїв»:

І Лав, і Грін зіграли на своєму середньому рівні. Мене засмучує Х’юз, він уже п’яту-шосту гру має лише 2-3 підбирання, програє практично все. Не знаю, що з ним робити, будемо намагатись оптимізувати його участь у грі, або відпустимо його. Ми не будемо платити гравцю, який не допомагає команді, є така опція в контракті. Настрою немає, зробили все, що могли. Легіонери за якістю гри кращі в Запоріжжя – Бернс і Мейс переважають наших, хоча ті і старалися та боролися.

superleague.ua 

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.