вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

5.12.2011

Протягом тижня відбулося дев’ять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Даррелл Мітчелл («Хімік») – 24 очка + 7 підбирань + 6 передач + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 33 РЕ.
 
Даррелл Мітчелл зробив вагомий внесок у перемогу своєї команди над «Миколаєвом», ставши найкращим гравцем матчу. Захисник, який у найвідповідальніші моменти брав гру на себе, реалізував 4/6 двоочкових, 4/5 триочкових і 4/4 штрафних кидків, а крім того, як завжди, вдало асистував партнерам і зібрав низку важливих відскоків як у захисті, так і в нападі.
 
Ренді Калпеппер («Ферро-ЗНТУ») – 30 очок + 3 підбирання + 2.5 перехоплення + 2 передачі = 29 РЕ*.
 
Протягом тижня «Ферро» обіграв «Будівельник» і взяв реванш в «ОДЕСИ» за поразку в першому колі. Обидві перемоги запорізької команди були б неможливі без Ренді Калпеппера, який у Києві провів свою найкращу гру в сезоні, продемонструвавши гарний відсоток реалізації (5/8 двоочкових, 4/6 триочкових, 10/11 штрафних) і здобувши 32 бали рейтингу ефективності. А в зустрічі з «акулами» найкращий бомбардир Суперліги відзначився не менш солідними 28 очками.
 
Форварди
 
Річард Гуінн («Ферро-ЗНТУ») – 20.5 очка + 2.5 підбирання + 2 передачі + 1 перехоплення = 18.5 РЕ*.
 
Ставши найрезультативнішим гравцем попереднього місяця, на початку грудня Річард Гуінн поступився Ренді Калпепперу званням головного бомбардира команди. Однак форвард «Ферро-ЗНТУ», як і раніше, продовжує демонструвати результативну та стабільну гру, взявши безпосередню участь у перемогах запоріжців над «Будівельником» та «ОДЕСОЮ».
 
Вернон Гудрідж («Київ») – 15 очок + 13 підбирань + 7 блок-шотів = 28 РЕ.
 
Підсумок гри «Києва» з «Політехнікою-Галичиною» багато в чому залежав від двобою Вернона Гудріджа з Владаном Вукосавлевичем, й американський «бігмен» не підвів своїх партнерів і тренерський штаб команди. На рахунку Гудріджа, який встановив особистий рекорд, реалізувавши 7/10 штрафних, п’ятий поспіль дабл-дабл і 7 блок-шотів.
 
Центровий
 
В’ячеслав Кравцов («Донецьк») – 20 очок + 6 підбирань + 1 передача + 1 блок-шот = 26 РЕ.
 
Український центровий став найкращим гравцем матчу, в якому «Донецьк» здобув перемогу над «Кривбасбаскетом». На рахунку Кравцова, що реалізував майже всі свої спроби (8/9 двоочкових, 4/5 штрафних), не лише 20 очок, а й 6 підбирань. І все це – лише за 19 хвилин, проведених на паркеті.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Ленс Харріс («Політехніка-Галичина») – 20 очок + 6 підбирань + 4 передачі + 2 перехоплення = 19.5 РЕ*.
Мільян Пупович («Черкаські Мавпи») – 15 очок + 12 підбирань + 2 передачі + 2 перехоплення = 21 РЕ*.
Ярослав Лемик («Говерла») – 19 очок + 4 підбирання + 2 блок-шоти = 18 РЕ.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.