вверх  обратно

Александр Шостуха вернулся в "Говерлу"

28.02.2018

Склад чинного чемпіона України серед команд Вищої ліги – івано-франківської «Говерли», поповнив 33-річний атакуючий захисник Олександр Шостуха, який нинішній сезон розпочав у  вітчизняній Суперлізі, захищаючи кольори МБК “Миколаїв”.

Цікаво, що саме Шостуха стояв біля витоків БК «Говерла», виступаючи за прикарпатський клуб в період з 2002 по 2013 роки, а також в 2017 році.

У складі «говерлян» Олександр провів найбільше матчі в історії клубу, а також став бронзовим призером Суперліги України (2011), фіналістом Кубка Суперліги (2013) та чемпіоном (2017) та бронзовим призером Вищої ліги України (2007).


У поточному сезону 2017-2018 улюбленець прикарпатських вболівальників виступав у вітчизняній Суперлізі за МБК “Миколаїв”. Втім, по обопільній згоді, “корабели” вирішили припинити співпрацю із досвідченим гравцем.

Цього сезону Шостуха провів у складі миколаївської команди 23 матчів, в яких здобував в середньому 8 очок, робив 3.4 підбирання та 1.7 передач при рейтингу ефективності 8.1.

Новачок «Говерли» вже з’вявився в ростері клубу на офіційному сайті Федерації баскетболу України, відтак відправиться з командою на найближчі виїзні поєдинки, які відбудуться 3-4 березня у Рівному.

Источник: WestNews

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.