вверх  обратно

В "Политехнике" Милосердову дадут время, а судьбу Вукосавлевича решит игра с "Мавпами"

4.12.2011

Генеральний директор львівського клубу Кирило Погостинський розповідає про кадрові зміни в команді:

– Мілосєрдов ще не повністю готовий до боротьби. Попередні травми даються взнаки. Йому потрібен час.

– Спливає місяць, на який був підписаний Владан Вукосавлєвіч…
– У матчі проти «Черкаських мавп» він точно гратиме. А от щодо його подальшої долі у «Політехніці-Галичині» стане відомо дещо пізніше. У нас відбудеться нарада з тренерами і тоді ми приймемо рішення чи буде продовжений контракт із цим центровим.

Сам російський захисник щодо домашнього протистояння налаштований дещо оптимістичніше:

– Думаю, завтра усі побачать зовсім іншого Мілосєрдова. Зрозуміло, що мені було важко продемонструвати свої найкращі якості в матчі проти БК «Київ». Як то кажуть «з корабля на бал». До того ж, проти не найслабшого суперника. Я впевнений у своїх силах. Зможу допомогти львівській команді цього року. Я вже набираю форму, а до кінця сезону буду в оптимальній. Та й, загалом, уся команда до завершення сезону зовсім по-іншому буде виглядати. Ми намагаємося змінити наше турнірне становище, і ми це зробимо.

– Як ти оцінюєш рівень української Суперліги?

– Я встиг побувати у різних лігах, і можу запевнити, що Суперліга – дуже високого рівня. Тут навіть аутсайдер може перемогти лідера. Щось подібне і в Росії. Я слідкував за перебігом подій в Україні. Знаю Ацо Петровіча. Бачив матчі за участю «Будівельника», «Ферро-ЗНТУ»… Уже зараз передивився чимало відео за участю українських команд. Загалом, «Політехніка-Галичина» – дуже перспективна команда. Якщо вдасться зберегти усіх гравців – ми продемонструємо результат.

politehgalychyna.com.ua
Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.