вверх  обратно

Пустовой: "В Латвии бросать могут все - надо сыграть сконцентрировано в защите"

21.02.2018

Центровий збірної України Артем Пустовий розповів про підготовку у стані національної команди до матчів кваліфікації Кубку Світу проти Латвії (23 лютого) та Швеції (26 лютого).

«Як я говорив і раніше, мені подобається приїжджати до збірної України по ходу сезону. Тим більше зараз мені ще й вдалося на пару днів заїхати додому. Хлопці, думаю, теж раді відвідати Україну.

Як я поставив 6 блок-шотів за матч? У мене була хороша концентрація, нам потрібно було виграти той матч і я просто намагався допомогти своїй команді. Доречі Зайцев поставив 7 блок-шотів і скаржився мені, що про нього ніхто не говорить. А я кажу: «Ігор Зайцев поставив сім блок-шотів!». Так що усі тепер про це знають. Іноді я вже відчуваю моменти, коли маленький гравець йде в зону і, коли бачить мене, віддає передачу на периметр.

Після вдалого старту у нас в «Обрадойро» були провали, ми втратили почуття єдиної команди. На початку сезону ми грали, як єдине ціле, допомагали один одному, але потім усе це пішло на другий план і ми більше стали грати індивідуально. Але зараз це все в минулому і ми, начебто, повернулися. Останні дві-три гри були вдалими для нас і, думаю, ми будемо продовжувати в тому ж дусі.

Латвія досить цікава команда, в якій всі гравці можуть кинути - і великі, і маленькі. Потрібно зустрічати гравців вище і сконцентровано зіграти в захисті».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.