вверх  обратно

Владимир Герун: "Барселона" не очень хотела отпускать в сборную Украины"

21.02.2018

Вперше Володимира Геруна залучали до тренувань у таборі національної збірної ще 2012 року,ще юніором, його дебют тоді у офіційних матчах не відбувся, але гравець був одним із основних виконавців U-18. Відтоді перспективний гравець провів кілька років у студентській лізі у США, і клубах другої іспанської ліги і ось після тривалої перерви він повернувся до лав національної збірної.

- Я повертаюся до табору національної збірної із позитивними відчуттями, це рішення не вчорашнє, у мене були попередні розмови із тренерським штабом, головний тренер приїжджав до Іспанії ми із ним знайомилися там, на перше вікно у мене приїхати не вийшло, адже тренувався тоді з основною командою Барселони, зараз обставини дещо змінилися і я вирішив спробувати себе у національній збірній.

- Барселона тебе відпустила нормально, без питань?


- Клуби мають відпускати гравців на відбіркові вікна, але я так відчував коли їхав, що вони бажали, щоб я залишився, у першій команді дуже щільний графік багато тренувань, у другій, там де я проводжу основний час узагалі перерви немає, я там зараз буду пропускати гру, тобто ставлення нейтральне.

- Як із хлопцями уже встиг подружитися? Адже ти давно не був у національній команді.


- Так у збірній зараз зібрався хороший колектив. Скажу, що загальний настрій у команді чудовий і я у цьому колективі почуваюся добре, усі спілкуються між собою, здружилися уже з першого дня зборів.

- Ти там не відвик від українських зим за час що провів у Іспанії і США?


- Я акліматизувався дуже швидко, з місцевими умовами я знайомий добре, тим паче знав куди їхав.

- Як можеш оцінити збірну Латвії?


- По гравцях детально ми її ще не розбирали, але є загальне розуміння, що команда швидка, дуже добре біжать у відрив і ми будемо намагатися позбавити їх цієї зброї. У нас попереду ще буде розбір, власне у них теж на підготовку пару днів, як і у нас, усі в однаковій ситуації і тут дуже багато залежить від того, у кого буде більше бажання.

- Втрата Порзінгіса сильно вплине на моральний стан опонентів і їхню боєздатність?


- Ми розуміємо, що на це вікно він навряд чи б чимось допоміг, скоріше за усе він лишився б у США навіть якби був здоровим, а от на літнє вікно, це має бути серйозна втрата для них.

- Яка позиція тобі ближче на майданчику?


- У клубі, я переважно граю четвертого номера, хоча в принципі можу бути і п'ятим,тому як будуть мене використовувати у збірній покищо не знаю, подивимося.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.