вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги за ноябрь. Версия сайта Суперлиги

2.12.2011

Офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку місяця, пропонуючи вашій увазі збірну найкращих гравців листопада.

 
Захисники
 
Віллі Дін («ОДЕСА») – 6 матчів, 19.3 очка + 5.7 передачі + 2.8 підбирання + 2.2 перехоплення = 20.3 РЕ.
 
У листопаді «ОДЕСА» набрала хороший хід, здобувши п’ять перемог у шести матчах, важливу роль у кожному з яких відіграв американський захисник. Окремо варто відзначити поєдинок із «Черкаськими Мавпами», в якому Віллі Дін не лише на рівних протистояв зірковому тезці – Соломону, а й приніс перемогу своїй команді неймовірним баззер-біттером, а також зустріч із «Ферро-ЗНТУ» – в ній плеймейкер «акул», котрий двічі протягом місяця потрапляв до символічних п’ятірок тижня, встановив особистий рекорд результативності (29 очок), реалізувавши 12 кидків із гри та 5 штрафних.
 
Стівен Буртт («Дніпро») – 8 матчів, 18.9 очка + 5 передач + 3.6 підбирання + 1.1 перехоплення = 17.1 РЕ.
 
Вісім перемог у восьми матчах поспіль – саме з таким рекордним результатом «Дніпро» завершив листопад. Безумовно, подібні успіхи були б неможливі без Стівена Буртта, який узяв безпосередню участь у всіх перемогах своєї команди. Особливо захисникові вдався поєдинок проти «Говерли», на останніх секундах якого він холоднокровно реалізував штрафні кидки, та матч із «Політехнікою-Галичиною», в якому лідер дніпрян влаштував справжню гольову феєрію, відзначившись рекордними 30 очками. Втім, і решту ігор Буртт, який вдруге поспіль потрапляє до символічної п’ятірки місяця, провів на високому рівні.
 
Форварди
 
Річард Гуінн («Ферро-ЗНТУ») – 6 матчів, 23 очка + 6.2 підбирання + 1.8 передачі + 1 блок-шот = 25.5 РЕ.
 
Незважаючи на серію поразок, яку запорізька команда зуміла перервати лише в стартовому матчі другого кола з «Будівельником», Річард Гуінн став найрезультативнішим гравцем листопада. Особливо американському «бігмену» вдалися матчі з «Азовмашем», який він завершив із 29 очками в активі, та з «ОДЕСОЮ» (на рахунку Гуінна перший у сезоні дабл-дабл і 28 балів РЕ) А за підсумками зустрічі з «Хіміком» баскетболіст встановив другий показник сезону за кількістю балів ефективності (37 РЕ) та потрапив до символічної п’ятірки тижня.
 
Олексій Печеров («Азовмаш») – 6 матчів, 19.8 очка + 10 підбирань + 1.5 передачі + 1.3 блок-шота = 26.2 РЕ.
 
Олексій Печеров став одним із найкращих гравців Суперліги за підсумками листопада, поступившись за ефективністю лише Шону Кінгу. Особливо потужно українець, котрий у середньому за гру записував на свій рахунок дабл-дабл і двічі потрапляв до символічних п’ятірок тижня, провів матчі проти «Києва» (28 РЕ), «Ферро-ЗНТУ» (33 РЕ) та, насамперед, «ДніпроАЗОТу», в якому йому підкорився третій показник сезону за кількістю балів рейтингу ефективності в одній грі (36 РЕ). І лише травма завадила Олексію та його команді завершити місяць на мажорній ноті.
 
Центровий
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 6 матчів, 20.7 очка + 9.8 підбирань + 2.5 передачі + 2.2 блок-шота = 28 РЕ.
 
Найкорисніший гравець і найкращий «ребаундер» Суперліги, який протягом місяця двічі опинявся в символічних п’ятірках тижня, в листопаді ще більше зміцнив своє лідерство у статистичних категоріях «рейтинг ефективності» та «підбирання». Зокрема, у грі з «Миколаєвом» Шон Кінг повторив особистий рекорд за підбираннями в одному матчі (15), а в зустрічі з «Донецьком» відзначився рекордною кількістю здобутих очок (28) і балів рейтингу ефективності (34 РЕ). Не можна не відзначити й стабільність центрового «ОДЕСИ», який своєю яскравою грою вдруге поспіль заслужив місце в символічній п’ятірці місяця.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Ренді Калпеппер («Ферро-ЗНТУ») – 6 матчів, 22.8 очка + 4 передачі + 2.3 підбирання + 1.5 перехоплення = 20 РЕ.
Чарльз Томас («Дніпро») – 8 матчів, 17.3 очка + 6.8 підбирання + 2.3 передачі = 18.8 РЕ.
Вернон Гудрідж («Київ») – 6 матчів, 14.7 очка + 10.8 підбирання + 4.5 блок-шота + 1 перехоплення = 24.2 РЕ.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.