вверх  обратно

Владан Вукославлевич: "Стараюсь выполнять все указания тренера"

26.11.2011

Останнє придбання «Політехніки-Галичини» – «бігмен» Владан Вукославлєвіч після практично місяця перебування в стані команди вразив усіх надзвичайною результативністю у виїзному поєдинку проти «Говерли». Сьогодні він погодився розповісти прес-службі львівської команди про стан справ.

– Владане, ти встиг програти у різних лігах – чи відрізняється якось кардинально українська?

– Кожна країна якось відрізняється від іншої. У тому числі й баскетбол різниться. І, коли гравець приїжджає в нову лігу, він приносить ці відмінності з собою. Український баскетбол – дуже хороший. Тут багато нового. Я ж намагаюся грати так, як вимагає тренер.

– Наразі матч проти «Говерли» для тебе був найрезультативнішим…

– Я спеціально не налаштовувався на цю гру. Так, я зробив кілька вдалих кидків, підбирань, стрибків, однак я не задоволений результатом. Мій «дабл-дабл» звичайно приємний результат, але радості я не відчуваю – команда програла. Краще б, кожен із гравців набрав по 10 очок і ми б перемогли. Такі показники означають, що існує здоровий командний дух.

– З ким ти найбільше товаришуєш у «Політехніці»?

– З Ведраном Моровічем. Він з Хорватії і в нас немає мовного бар’єру. Я з ним познайомився тут, у Львові. Щоправда наші життєві шляхи уже перетиналися. Ми зустрічалися на паркеті, коли виступали за різні команди, грали один проти одного.

– Зараз команда займає не надто хороше місце в турнірці. Психологічно важко?

– Мені це не подобається, але ми намагаємося змінити ситуацію. Уже в наступній грі будемо ще більше намагатися докласти більше зусиль для того, щоб перемогти. Оскільки ми професіонали, змушені вміти справлятися з такими речами. Потрібно брати уроки і йти вперед.

– Чи розумієш ти українську мову?

– Дуже погано. Практично не розумію ні української, ні російської. Однак вже навчився розрізняти ці мови. Думаю, згодом зможу вивчити.

http://politehgalychyna.com.ua/posts/view/2263

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.