вверх  обратно

Мужская сборная по баскетболу 3х3 - команда года в Украине

22.12.2017

Найкращою командою року в Україні Міністерство молоді і спорту визнало чоловічу збірну з баскетболу 3х3. Відповідну нагороду на церемоніі "Спортивне сузір'я -2017" отримав головний тренер нашої команди Олег Юшкін. Нагадаємо, що цього року чоловіча команда з баскетболу 3х3 виборола бронзові нагороди чемпіонату Європи, який влітку пройшов в Амстердамі. Це стало першою нагородою такого рівня для чоловічих збірних з усих ігрових видів спорту у історії Незалежної України.

Чоловіча збірна України з баскетболу 3х3, а саме Максим Закурдаєв, Олександр Кобець, Дмитро Липовцев і Станіслав Тимофеєнко (головний тренер Олег Юшкін) здобула бронзові медалі чемпіонату Європи, який проходив у столиці Нідерландів Амстердамі. Ці успіхи є найкращим досягненням для усіх командних видів спорту в Україні за останні 10 років.

Таке досягнення не могли не відзначити експерти у галузі спорту. Отримав почесну відзнаку головний тренер збірної з баскетболу 3х3 Олег Юшкін, його підопічні саме у ці дні не могли залишити розташування своїх клубів, які проводять важливі поєдинки у Суперлізі Парі-Матч. На церемонії вручення нагород крім Олега Юшкіна Федерацію баскетболу представляли президент ФБУ Михайло Бродський і генеральний секретар Володимир Драбіковський.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.