вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

21.11.2011

Протягом тижня відбулося десять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Віллі Дін («ОДЕСА») – 29 очок + 4 підбирання + 4 передачі + 2 перехоплення = 30 РЕ.
 
У яскравому та результативному матчі проти «Ферро-ЗНТУ» плеймейкер «ОДЕСИ» встановив особистий рекорд результативності в нинішньому сезоні, реалізувавши 12 кидків з гри та 5 штрафних. Саме вдалі дії Віллі Діна в атаці дозволили «акулам» переломити хід гри у другій половині та здобути третю поспіль перемогу.
 
Кевін Тіггс («Говерла») – 26 очок + 8 підбирань + 2 передачі = 32 РЕ.
 
У західноукраїнському дербі з «Політехнікою-Галичиною» Кевін Тіггс став справжнім «локомотивом» івано-франківської команди, організувавши переможний ривок після великої перерви. Окремо відзначимо майже ідеальну реалізацію американця: 7/8 двоочкових, 3/3 триочкових, 3/3 штрафних. Саме це дозволило йому здобути рекордні 32 бали рейтингу ефективності.
 
Форварди
 
Максим Пустозвонов («Донецьк») – 21 очко + 5 підбирань + 2 перехоплення = 22 РЕ.
 
Проти «Будівельника» Максим Пустозвонов провів свою найкращу гру в сезоні, адже саме влучні кидки форварда «Донецька» в заключній чверті вирішили долю зустрічі. Відзначимо, що через заступи баскетболіст не дорахувався як мінімум трьох очок, тож його бомбардирський доробок міг бути більшим.
 
Денис Яковлєв («Хімік») – 18 очок + 11 підбирань + 2 перехоплення + 2 блок-шоти + 1 передача = 28 РЕ.
 
В останніх матчах Денис Яковлєв набрав чудовий хід, підтвердивши це в Миколаєві, де форвард «Хіміка» відзначився другим поспіль дабл-даблом і допоміг своїй команді здобути перемогу. Українець, який став найкориснішим гравцем матчу, крім того, встановив особистий рекорд за кількістю відскоків, зібраних в одній грі.
 
Центровий
 
Олексій Печеров («Азовмаш») – 20 очок + 10.5 підбирання + 2.5 передачі + 2 блок-шоти + 1 перехоплення = 27.5 РЕ*.
 
Олексій Печеров, рейтинг ефективності якого в останніх шести матчах чемпіонату Суперліги коливається між 19 та 36 балами, очолив список найкорисніших гравців «Азовмашу». Минулого тижня центровий ледь не став героєм протистояння з «Дніпром» і чудово провів поєдинок із «ДніпроАЗОТом», встановивши третій показник сезону за кількістю балів рейтингу ефективності в одній грі (36). Не варто забувати і про те, що саме Печеров став найкращим гравцем матчу ЄвроКубка з «Ле Маном».
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Джеймс Флоренс («Кривбасбаскет») – 22 очка + 8 передач + 4 підбирання + 4 перехоплення + 1 блок-шот = 23 РЕ.
Річард Гуінн («Ферро-ЗНТУ») – 19 очок + 7 підбирань + 2 передачі + 1 перехоплення = 22.5 РЕ*.
Максим Корнієнко («Дніпро») – 8.5 очка + 12 підбирань + 1 передача + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 20.5 РЕ*.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.