вверх  обратно

"Черкаськи Мавпы" расторгли контракт с легионером

1.11.2017

Чорногорський форвард – Марко Поповіч від сьогоднішнього дня став вільним агентом. “Черкаські Мавпи”, за згодою сторін, припинили співпрацю з форвардом, який через травму та її рецидив так і не зумів проявити себе у Черкасах.

Разом з “Черкаськими Мавпами” Поповіч провів другу частину передсезонної підготовки та непогано зарекомендував себе на турнірі у Лівані. Однак в офіційних матчах Суперліги Парі-Матч Марко завадила якнайкраще себе проявити травма. Чорногорець відіграв лише два матчі за наш клуб за які здобув 4 очки та віддав 2 передачі.

Позицію четвертого номера у нашому клубі закриватиме серб Нікола Джуріч, який в останній грі проти “Будівельника” дебютував за “Мавпи” та українець Дмитро Липовцев.

Побачити дещо оновлену черкаську команду уболівальники зможуть на домашньому майданчику 9-го та 11-го листопада, коли в гості приїде “Запоріжжя” та “Миколаїв”. До цього черкасці зіграють у Южному та Одесі, відповідно 3-го та 5-го листопада.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Ruslan1996
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.