вверх  обратно

Валентин Воронин: "Уже на следующей неделе у нас будет новый игрок"

18.11.2011

Свій наступний матч «Політехніка-Галичина» проведе на виїзді проти свого географічного сусіда – івано-франківської «Говерли».

До зустрічі львівська команда готується у дещо зміненому складі. Окрім уже відсутніх Вейна Воллеса, Ненада Зівчевіча залишив розтушування «Політехніки-Галичини» й Олександр Панченко. Розповідає головний тренер «політехів» Валентин Воронін:

– Панченко поїхав з Львова. За моєю інформацією, він підписав контракт з «Черкаськими мавпами». Ви ж розумієте – ми не можемо собі дозволити утримувати стільки гравців одного плану. У нас є ще Ведран Моровіч та Сергій Алфьоров на позиції розігруючого. До того ж, ми хочемо підтягувати молодь. У нас ще є хороші захисники у «дублі». Ті ж, Полюляк та Доленко. Тішить, вже зумів відновитися Павло Ревзін, який зможе взяти участь у завтрашньому матчі.

– Ви хочете сказати, що ці два хлопці отримуватимуть більше ігрового часу?

– Звичайно. Вони вже останній рік виступають за «дубль». По віку вони вже не можуть виступати за молодіжний склад. Хочемо їх більше використовувати більше в «основі». Це, звичайно, не означає, що вони будуть багато грати – кожен матч вимагає індивідуального підходу.

– Ви заявляли про прибуття до складу команди новачків…

– Робота щодо цього питання триває. Сподіваюся, уже наступного тижня у нас буде новий захисник – перший-другий номер.

– Чи зможете Ви провести тренування в Івано-Франківську?

– Команда буде в Івано-Франківську уже сьогодні увечері. У нас заплановане тренування на 19:30. Хочемо опробувати зал.

– Як команда готується до зустрічі з «ведмедями»?

– У звичному режимі. Хоча, є одна відмінність – наше становище вимагає тільки перемагати. Ми намагаємося знайти свою гру. Команда не створюється за три дні. Це довготривалий процес. У нас надто хитка саме командна гра. З цим у нас чималі проблеми. Звичайно, будь-яка командна гра ґрунтується на індивідуальних діях. Ті помилки, яких допускались наші гравці просто не припустимі. Дуже погано, коли втрачається м’яч просто тому, що гравець банально випустив снаряд в аут, чи влучив собі в ногу. З цим потрібно боротися. І ми це потрохи виправляємо. Щоправда, потрібно також враховувати й психологію. Зараз у нашій команді не надто хороший настрій. Однак нічого не вдієш – потрібно боротися.

politehgalychyna.com.ua

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.