вверх  обратно

Лэнс Харрис: "Наше задание: играть и не опускать руки"

17.11.2011

В останніх матчах «Політехніка-Галичина» демонструє не надто хороші результати. Про психологічний стан гравців, причини невдач, кроки виходу з кризи, завдання на сезон, та потенціал команди розповідає один із лідерів «левів» американський захисник Ленс Харріс.

– Ленсе, розкажи, будь ласка, яка атмосфера в команді, адже «Політехніка» зазнала 5 поразок поспіль?

– Звісно, нікому не подобається програвати, тим паче стільки ігор поспіль. Хлопці розуміють складність ситуації, переживають. Але ми залишили поразки у минулому, думаємо лише про майбутні ігри й намагаємося налаштуватися на них якнайкраще.

– На твою думку, в чому причина цих невдач?

– О, я навіть не можу назвати якусь одну конкретну причину. Наче все гаразд, всі старалися, діяли злагоджено, як одна команда… Така серія невдач – це велике потрясіння для нас. Можу говорити лише за себе. Думаю, міг би принести більше користі «Політехніці».

– Які висновки?

– Єдине, що нам залишається – це продовжувати грати, не опускати руки і боротися за перемогу в кожному матчі. Всі гравці аналізують ситуацію, яка склалася. Роздумують, що вже зроблено, і про те, що потрібно ще зробити, щоб стати на переможний шлях. Гадаю, це – правильно.

– У наступному турі «Політехніка-Галичина» гратиме проти «Говерли». Це – дербі. Чи є якась особлива мотивація на цей матч?

– Насправді – мені не надто багато відомо щодо протистояння із принциповими суперниками нашої команди. Навіть не знав, що гра з «Говерлою» – це дербі. Я – легіонер, місцевих реалій не знаю, тому ніякої особливої мотивації на цей матч у мене немає. Не знаю, чого очікувати від поєдинку, проте перемога нам зараз дуже потрібна.

– Яке завдання стоїть перед командою у цьому сезоні?

– Конкретне завдання нам не озвучували. Але, звісно, кожен гравець хотів би відчути дух плей-офф. У нас вибір невеликий: виходити на кожен матч і докладати максимум зусиль для перемоги.

politehgalychyna.com.ua
Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.