вверх  обратно

Руководство и тренер "Говерлы" рассказали о планах на новый сезон

26.09.2017

У вівторок, 26 вересня, відбулася передсезонна прес-конференція чинного чемпіона України з баскетбол серед команд Вищої ліги – БК “Говерла”.

Про плани та завдання на новий чемпіонат, зміни у складі, а також про розвиток баскетболу на Прикарпатті та в Івано-Франківську із представниками ЗМІ спілкувалися директор клубу Андрій Дроздов, а також головний тренер Павло Піскарьов.

У новому сезоні «говерляни» також будуть виступати у «вишці», сезон в якій стартує на початку жовтня. Щоправда, календар першості у процесі формування, адже остаточно не відома кінцева кількість учасників.

За попередньою інформацією, у новому чемпіонаті змагатимуться такі 16 команд, які будуть поділені за територіальним принципом на дві групи.

У новому сезоні франківські вболівальники точно не побачать досвідченого ветерана Олександра Шостуху, якій пішов на підвищення та повернувся до МБК «Миколаїв». У цьому ж клубі перебуває на перегляді й прикарпатський центровий Роман Гуменюк.

Загалом, склад БК «Говерла» досить суттєво відрізнятиметься від минулорічного. Додамо, що на 1 жовтня «ведмеді» запланували товариський поєдинок проти суперників по Вищій лізі – БК «Рівне». Ця гра відбудеться у манежі КФВ.

Источник: westnews.com.ua

Добавил: aks700
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.