вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

14.11.2011

Протягом тижня відбулося тринадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Зауважимо, що тиждень минув під знаком центрових. Річард Гуінн, Шон Кінг, Максим Корнієнко, Деніел МакКлінток, Олексій Печеров, Мільян Пупович, Іван Раденович, Майк Фрейзер – усі вони демонстрували чудову гру, часто вирішуючи долю матчу та приносячи перемоги своїм командам.
 
Захисники
 
Віллі Дін («ОДЕСА») – 17.6 очка + 6 передач + 3 підбирання + 1.6 перехоплення = 17 РЕ**.
 
Після поразки від «Донецька» «ОДЕСА» реабілітувалася в Кривому Розі та Черкасах, а Віллі Дін підтвердив свій клас, відігравши важливу роль у двох перемогах своєї команди. Окремо варто відзначити гру в Черкасах, де американський плеймейкер на рівних протистояв Віллу Соломону, а наприкінці матчу приніс «акулам» перемогу неймовірним баззер-біттером.
 
Вілл Соломон («Черкаські Мавпи») – 21 очко + 6 передач + 4.5 підбирання + 1 блок-шот = 21.5 РЕ**.
 
Ставши головним творцем успіху черкаської команди в матчі з «Миколаєвом», Вілл Соломон був близьким до цього й у грі з «ОДЕСОЮ», відзначившись 23 очками та 4 передачами. Наразі американський захисник із 22.6 очка в середньому за гру очолює рейтинг найкращих бомбардирів Суперліги.
 
Форварди
 
Зак Морлі («Будівельник») – 16 очок + 7.6 підбирання + 2.6 передачі + 2 перехоплення + 1.6 блок-шота = 24 РЕ**.
 
Зак Морлі – ключовий гравець «Будівельника», що американський форвард вкотре довів у трьох поєдинках, виграних столичною командою минулого тижня. Особливо вдало для нього склалася гра з «Говерлою», в якій найкорисніший виконавець «будівельників» відзначився дабл-даблом (17 очок + 13 підбирань), а крім того, встановив особистий рекорд ефективності (28 РЕ).
 
Річард Гуінн («Ферро-ЗНТУ») – 28.5 очка + 6 підбирань + 1.5 передачі + 1.5 блок-шота + 1 перехоплення = 32 РЕ*.
 
Найефективніший гравець «Ферро-ЗНТУ», незважаючи на поразки команди, останній ігровий тиждень може занести собі в актив. Адже саме американський «бігмен» зробив усе можливе для перемоги і в матчі з «Азовмашем», який він завершив із 29 очками в активі, і в зустрічі з «Хіміком», за підсумками якої він встановив другий показник сезону за кількістю балів ефективності (37 РЕ).
 
Центровий
 
Максим Корнієнко («Дніпро») – 18.5 очка + 10.5 підбирання + 1 передача = 25.5 РЕ*.
 
Попри те, що «Дніпро» вважався фаворитом дербі з «ДніпроАЗОТом» і «Кривбасбаскетом», Максиму Корнієнку довелося нелегко, адже протистояли йому такі серйозні опоненти, як Майк Фрейзер і Брайан Девіс. Але українець вийшов переможцем із цих двобоїв – вже в першій половині гри з дніпродзержинською командою він відзначився 20 очками та 5 підбираннями, а в матчі з криворіжцями став автором дабл-даблу.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Олексій Печеров («Азовмаш») – 18.5 очка + 10.5 підбирання + 1.5 передачі + 1.5 блок-шота = 26.5 РЕ*.
Майк Фрейзер («ДніпроАЗОТ») – 23.5 очка + 10.5 підбирання + 1 передача = 27 РЕ*.
Шон Кінг («ОДЕСА») – 21.6 очка + 8.6 підбирання + 2.3 передачі + 2.3 блок-шота = 28.6 РЕ**.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.