вверх  обратно

Михайлюка рассматривают как потенциального новичка "Никс" уже в следующем сезоне

5.09.2017

В США лише нещодавно був проведений драфт-2017, ще не почався новий сезон в НБА, а команди найсильнішої ліги планети вже обирають собі потенційних новачків на наступний сезон. Так оглядач веб-сайту “Daily Knicks” Максвел Огден з Нью-Йорку вважають черкасця Святослава Михайлюка хорошою опцією для вибору своєю командою на драфті наступного сезону.

На цьогорічному драфті Нью-Йорк Нікс уклали вигідні багаторічні угоди з Тімом Хардуеєм та Кортні Лі. Сучасна ж НБА сповідує розмиття позицій гравців, отже цей факт може зробити Михайлюка хорошою опцією для Нью-Йорку в першому раунді вже наступного драфту.

Сучасні “Нікс” сповідують гру з швидким рухом м’яча та великою кількістю передач. Сві ж може допомогти команді в цьому вже наступного сезону.

Святослав Михайлюк є атакуючим захисником з 203 сантиметрами зросту, до якого є постійний інтерес від клубів НБА. Також нинішній гравець “Канзасу” може виконувати роль шутера команди. Він має змогу грати 2 та 3 номерів і в перспективі доволі успішно змагатися з коротким списком форвардів клубу за стартову п’ятірку.

Співвідношення габаритів та снайперських якостей Михайлюка принесе велику користь дня “Нікс”, так як сучасна ліга вимагає поставленого дальнього кидка у гравців всіх позицій.

В інших елементах гри Михайлюку ще потрібно додавати, але його снайперські здібності вже зараз є достатніми аби конкурувати з снайперами НБА. Українець може грати не лише внизу, але потенційно має змогу комбінувати позиції та приносити багато користі на паркеті для будь-якої сучасної команди ліги.

Якщо Михайлюк  буде працювати над грою у захисті, вдосконалить техніку ведення м’яча та покращить фізичні якості, то в “Нікс” буде багато конкурентів у боротьбі за Святослава на драфті наступного року.
 

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.