вверх  обратно

Валерий Плеханов: "Игра превратилась для нас в тренировку"

21.08.2017
Україна - Мозамбік. Коментарі після розгрому.

Валерій Плеханов: "Після того, як ми подивилися вчорашню гру Мозамбік - Росія було очевидно що цю команду ми маємо перегравати. У команди Мозамбіка є свої сильні риси, але нам вдалося їх нейтралізувати. Для нас було дуже важливо відпрацювати наші комбінації, роботу у позиційному нападі. Уже трішки пристрілялися наші снайпери, відсоток "трійок" наблизився до 50. Фактично гра перетворилася для нас на тренування з підвищеним рівнем відповідальності перед важливим матчем проти Росії. Їхній тренер також був на трибунах і спостерігав за нашою грою. Так що наступний поєдинок буде дуже важливим для обох команд. Ми плануємо завтра провести 2 тренування, буде кидкова підготовка і тренажерна зала, а тако ж розбір відео. Серед неприємного, це рецидив травми у Богдана Ясиненка. У останньому контрольному матчі уже тут на Тайвані йому наступили на гомілкостоп, те як це ушкодження знову далося взнаки, у другій половині гри він уже нам допомогти не зміг і є сумніви відносно його участі у найближчих матчах".

В'ячеслав Петров: "Рівень Мозамбіку виявився значно нижчим ніж у європейських команд, тому ми мали впевнено перемагати цю команду, що власне намі вдалося. Усі наступні ігри з росіянами, Литвою та Ізраїлем будуть важче. Щодо своєї реультативності скажу так: тренер довіряє мені ігровий час, є кілька комбінацій саме під мене і я маю повертати цей кредит довіри очками здобутими для збірної України у грі.  Сподіваюся це у мене буде виходити і надалі. Завтра планую більше відпочити і відновитися перед важилвими випробуваннями, адже турнір достатньо довгий".

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.