вверх  обратно

В Высшей лиге Украины будут соревноваться приблизительно 20 команд

18.08.2017

У змаганнях чоловіків у Вищій лізі чемпіонату України сезону 2017/2018 рр. візьмуть участь близько 20 команд. Вони розподілені на дві групи за територіально-спортивним принципом.

У кожній групі команди зіграють чотири кола – дві гри вдома, дві на виїзді. Після цього перші чотири команди кожної з груп зіграють стикові ігри за системою плей-оф з командами, що посіли 1 – 4 місця в іншій групі.  На першому етапі плей-оф його учасники зіграють до двох перемог. Серії за призові місця триватимуть до трьох перемог.

Змагання у Вищій лізі розпочнуться 7 жовтня.

На 18 серпня заявки на участь надіслали такі команди: Кремень (Кременчук), Золотий Вєк (Кропивницький), Дніпро-2 (Дніпро), Черкаські Мавпи-2 (Черкаси), КДПУ (Кривий Ріг), Маріуполь (Маріуполь), Сум-ДУ (Суми), Харків (Харків), Ніко-Баскет (Миколаїв), Говерла (Івано-Франківськ), Хімік-2 (Южне), Тернопіль (Тернопіль), Львівська Політехніка (Львів), Київ-Баскет (Київ), БК Рівне (Рівне), Динамо-БІПА (Одеса), ДОС0ДЮСШ-ДОР (Дніпро).

Лариса Шабанова, керівник Департаменту з проведення змагань ФБУ, директор чемпіонату України:

- серії плей-оф – ось ця родзинка, яку ми додали до змагань. Адже раніше були стикові ігри – дві вдома і дві на виїзді. Тепер для чільної вісімки команд це серії плей-оф Команди, що посіли 5, 6 і нижчі місця у групах зіграють стикову гру з командою, що посіла це ж саме 5, 6  чи інше нижче місце. Зіграють за кубковою системою – дві гри, як одна.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.