вверх  обратно

Чемпионат Европы U-18: итоги для Украины

7.08.2017

У Словаччині закінчився юніорський чемпіонат Європи U-18 серед чоловічих команд. Українська збірна в підсумку фінішувала 12-ю з 16-ти команд.

У семи матчах наші хлопці отримали лише одну перемогу. Однак успіх в матчі проти Латвії гарантував українцям збереження місця в Дивізіоні A.

Перемогла на чемпіонаті Сербія, на другому місця Іспанія, третя – Литва. Цікаво, що Сербія та Іспанія стартували на турнірі в одній групі зі збірною України. Сербія перемогла Іспанію в фіналі з рахунком 74:62. Литва в поєдинку за третє місце здолала Туреччину - 97:88.

Захисник української команди Іссуф Санон став другим за середньою результативністю – 19,3 очка за поєдинок. Більше лише в боснійця Сані Кампара – 21 очко. А за загальною кількістю набраних очок українець став найрезультативнішим бомбардиром чемпіонату Європи – 135 очок. У того ж Кампара – 126. Чорногорець Марко Симонович набрав 124 очка.

У командному заліку українці стали найкращими на чемпіонаті Європи за перехопленнями. Усього в семи матчах їх було 94. У середньому за поєдинок – 13,4.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.