вверх  обратно

"Говерла" - "Простейов" (после матча)

9.11.2011

Олександр Шостуха, гравець БК “Говерла»
- Ми хотіли перемогти, адже це був на дебютний матч на Евроарені. Дуже важко програвати от так, на останніх секундах шалений кидок Сміта вирішив долю цікавої гри.

Євген Мурзін, головний тренер БК «Говерла»

- Сьогодні була рівна гра, хлопці провели хорошу роботу. Сьогодні в нас було дві проблеми – програні підбирання на своєму щиті, а також низька реалізація штрфних кидків. Хлопці дуже добре попрацювали, билися до кінця, показали характер. За три секунди до завершення гри вийшли вперед у рахунку. Під час останньої атаки ми добре захищалися, в мене немає претезій до своїх гравців. Але шалений кидок гравця гостей все вирішив. Попереду ще пять матчів – будемо грати, будемо битися!

Збунек Холева, головний тренер БК «Простейов»:

- Нам дуже пощастило, що ми перемогли, адже ми були дуже близьки до того, щоб програти. Але вдалий кидок на останніх секундах допоміг нам виграти. Тож ми дуже щасливі. «Говерла» дуже сильна команда, але їм не вистачало одного важливого гравця - Еріка Колмена. Тому я хотів би привітати своїх гравців, тому що ми грали дуже сконцентровано від початку і до кінця, особливо в другій половині.

Каміль Шврдлік, гравець БК «Простейов»:

- Гадаю це дуже велика перемога для нас, тому що впродовж усієї гри «Говерла» була попереду на кілька очок. І в підсумку ми ледве не програли, тому ми дуже шасливі, що таки перемогли.

bcgoverla.if.ua
Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.