вверх  обратно

Генменеджер "Финикса: "Клуб будет только рад сохранить Лэня в команде"

21.07.2017

Генеральний менеджер Фінікса Райан МакДона прокоментував ситуацію стосовно майбутнього у складі Санс українця Олексія Леня, який наразі отримав статус обмежено вільного агента.

- Олексій є обмежено вільним агентом і ми б хотіли зберегти його в нашому складі. Як і будь-які переговори з вільним агентами, в його випадку, ми спілкуємося, це процес. У нього є різні варіанти, які, як я розумію, він зараз розглядає. Ми б очевидно хотіли повернути його в команду, але в той же час, цей контракт має бути вигідним для обох сторін - за кількістю років, за сумою контракту. Олексію 24, і ми впевнені, що він не до кінця розкрив свій великий потенціал. Він все ще молодий. Будемо дивитися за тим, як будуть проходити наші переговори. Однак якщо у нас буде реальна можливість втримати його, ми будемо тільки раді.

Відзначимо, що якщо українець вирішить наступний сезон провести у майці Фінікса, то отримає за нього 4,2 мільйона доларів, після чого влітку 2018 року стане необмежено вільним агентом.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.