вверх  обратно

Символическая пятерка Суперлиги. Версия сайта Суперлиги

7.11.2011

Протягом тижня відбулося тринадцять матчів чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

Захисники
 
Стівен Буртт («Дніпро») – 22 очка + 4.6 передачі + 2.3 підбирання + 2 перехоплення = 17.6 РЕ**.
 
На тижні Стівен Буртт приніс своїй команді дві перемоги – холоднокровно реалізувавши штрафні кидки на останніх секундах важкого матчу з «Говерлою» та влаштувавши справжню гольову феєрію у грі з «Політехнікою-Галичиною», за підсумками якої плеймейкер «Дніпра» відзначився 30 очками, ще більше зміцнивши своє лідерство серед найкращих бомбардирів Суперліги.
 
Джек МакКлінтон («Будівельник») – 27 очок + 4 перехоплення + 3 передачі + 1 підбирання = 24 РЕ.
 
Джек МакКлінтон став головним творцем успіху «Будівельника» в матчі з принциповим суперником – «Азовмашем», встановивши власний рекорд результативності в чемпіонаті Суперліги. Захисник не лише вражав кільце суперника з середньої (6/11) та дальньої дистанції (4/9), а й холоднокровно реалізував вирішальні штрафні наприкінці поєдинку. Не можна не згадати і про чудову гру американця в Єдиній Лізі ВТБ, завдяки якій «Будівельник» здобув першу домашню перемогу в турнірі.
 
Форварди
 
Чарльз Томас («Дніпро») – 19.3 очка + 5.6 підбирання + 3.6 передачі = 21.6 РЕ**.
 
Чарльз Томас був одним із найкращих у складі своєї команди в матчах проти «Хіміка» та «Говерли». І хоча Стівен Буртт відібрав у співвітчизника лаври найрезультативнішого та найефективнішого гравця поєдинку з «Політехнікою-Галичиною», саме яскрава гра американського форварда, який відзначився 22 очками та 7 підбираннями, забезпечила дніпрянам більш ніж переконливу перемогу у Львові.
 
Олексій Печеров («Азовмаш») – 21 очко + 9 підбирань = 24.5 РЕ**.
 
Олексій Печеров став одним із найкращих гравців «Азовмашу» в матчі з «Будівельником», у якому підопічні Ацо Петровича були близькими до успіху, а також приніс маріупольцям перемогу над «Києвом», відзначившись другим у сезоні дабл-даблом (24 очка + 10 підбирань) і здобувши рекордні для себе 28 балів рейтингу ефективності.
 
Центровий
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 19 очок + 14 підбирань + 4 блок-шоти + 2.5 передачі = 28.5 РЕ*.
 
Шон Кінг провів два солідних матчі, в кожному з яких записав на свій рахунок по дабл-даблу, а «ОДЕСА» здобула по перемозі. Таким чином, центровий «акул» ще більше зміцнив своє лідерство в суперечці найкращих ребаундерів і найефективніших гравців Суперліги.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Вілл Соломон («Черкаські Мавпи») – 28 очок + 7.5 передачі + 3 підбирання + 2 перехоплення = 22.5 РЕ*.
Дмитро Корабльов («Кривбасбаскет») – 19 очок + 3 підбирання + 1 передача + 1 перехоплення + 1 блок-шот = 20 РЕ.
Вернон Гудрідж («Київ») – 12 очок + 10 підбирань + 1 блок-шот + 1 передача + 1 перехоплення = 18 РЕ*
 
* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.