вверх  обратно

"Политехника-Галычина" - "Днепр" (после матча)

6.11.2011

Микола Вільховецький (гравець БК «Дніпро»): «Запорукою нашої перемоги стала повна самовіддача. Ми однаково добре зіграли і в захисті, і в нападі. Проте, я не вважаю, що це була легка перемога. Те, що ми не завершували атаку на останніх секундах кидком, пояснюється дуже просто – наша команда до цього часу вже зробила свою роботу. Для чого було ще більше збільшувати різницю в рахунку. Та, й тренер сказав «остання атака без кидка».

Денис Журавльов (головний тренер БК «Дніпро»):
«Доволі непростий був матч. Ми намагалися зіграти командно. Це нам вдалося. Не дозволили суперникам легко кидати. Всі кидки були зі спротивом. Те, що у нас одразу два гравці (Томаас і Буртт) набрали трохи більше, ніж вся команда разом, пояснюється дуже просто: вони чи не найтехнічніші у складі».

Валентин Воронін (головний тренер БК «Політехніка-Галичина»): «Мені навіть сказати нічого. Це був такий матч, коли навіть сам собі неможливо пояснити, що трапилося. Жахлива кількість помилок. Я не думаю, що команда-суперник надто сильніша. Просто така була гра. Будемо шукати відповіді на запитання. Я хотів би просто вибачитися пере уболівальниками. Як можна на останній хвилині четвертої чверті заробляти перший фол, поступаючись з таким рахунком?! Будемо думати».

Ярослав Зубрицький (гравець БК «Політехніка-Галичина»): «Спочатку не пішов кидок. Це нас дещо зламало. Потім не змогли перебудувати свою гру. Єдиний фактор, який може нас дещо виправдати – втрати. Все-таки ми грали буз чотирьох основних гравців».

politehgalychyna.com.ua
Добавил: Pr1Me
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.